Eerlijke kwaliteitshangmatten sinds 1979!
Uw winkelwagen is leeg.

Standaard

<p>Eenvoudig op te zetten stalen hangmatstandaard voor familie0 en kingsize hangmatten.</p>

Eenvoudig op te zetten stalen hangmatstandaard voor familie0 en kingsize hangmatten. Het Plugtube systeem maakt dat je de standaard eenvoudig in elkaar kunt klikken.

€ 179,90
<p>Een bijzonder veerkrachtige en weersbestendige hangmatstandaard gemaakt van FSC-gecertificeerd larikshout. Deze standaard is bedoeld voor Familie- en Kingsize hangmatten.</p>
Een bijzonder veerkrachtige en weersbestendige hangmatstandaard gemaakt van FSC-gecertificeerd larikshout. Deze standaard is bedoeld voor Familie- en Kingsize hangmatten.
 
Naar wens kan je met een paar eenvoudige handelingen de hangmat strakker of losser hangen voor het gepatenteerde 'QuickExtend system'.
€ 399,00
<p>Een bijzonder veerkrachtige en weersbestendige hangmatstandaard gemaakt van FSC-gecertificeerd larikshout. Deze standaard is bedoeld voor tweepersoons hangmatten. Naar wens kan je met een paar eenvoudige handelingen de hangmat strakker of losser hangen.</p>
Een bijzonder veerkrachtige en weersbestendige hangmatstandaard gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Deze standaard is bedoeld voor tweepersoons hangmatten.
 
Naar wens kan je met een paar eenvoudige handelingen de hangmat strakker of losser hangen voor het gepatenteerde 'QuickExtend system'.
€ 359,00
<p>Een bijzonder veerkrachtige en weersbestendige hangmatstandaard gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Deze standaard is bedoeld voor eenpersoons hangmatten.</p>

Een bijzonder veerkrachtige en weersbestendige hangmatstandaard gemaakt van FSC-gecertificeerd larikshout. Deze standaard is bedoeld voor eenpersoons hangmatten.

Naar wens kan je met een paar eenvoudige handelingen de hangmat strakker of losser hangen voor het gepatenteerde 'QuickExtend system'.

€ 259,00
<p>Deze hangmat standaard in de kleur olie gewreven brons is gemaakt van duurzaam staal en kan in enkele minuten zonder gereedschap in elkaar worden gezet. Kunststof doppen worden gebruikt op de uiteinden van de stalen buis voor de afwerking.</p>

Deze hangmat standaard in de kleur olie gewreven brons is gemaakt van duurzaam staal en kan in enkele minuten zonder gereedschap in elkaar worden gezet. Kunststof doppen worden gebruikt op de uiteinden van de stalen buis voor de afwerking.

€ 152,00
<p>Palmera RockStone</p>

Palmera RockStone

€ 95,00
<p>Deze hangmat standaard in houtskool kleur is gemaakt van duurzaam staal en kan in enkele minuten zonder gereedschap in elkaar worden gezet. Kunststof doppen worden gebruikt op de uiteinden van de stalen buis voor de afwerking.</p>

Deze hangmat standaard in houtskool kleur is gemaakt van duurzaam staal en kan in enkele minuten zonder gereedschap in elkaar worden gezet. Kunststof doppen worden gebruikt op de uiteinden van de stalen buis voor de afwerking.

€ 152,00
<p>Eindelijk vrijheid! Nu hoef je je geen zorgen meer te maken om de juiste boom te vinden om te relaxen of genieten van je hangmat of hangmatstoel. Deze droom standaard voor hangmatstoelen is familie van de "The Original Dream Chair". Deze is eenvoudig te monteren om binnen of buiten te genieten in uw hangmatstoel.</p>

Eindelijk vrijheid! Nu hoef je je geen zorgen meer te maken om de juiste boom te vinden om te relaxen of genieten van je hangmat of hangmatstoel. Deze droom standaard voor hangmatstoelen is familie van de "The Original Dream Chair". Deze is eenvoudig te monteren om binnen of buiten te genieten in uw hangmatstoel.

€ 217,50
<p>Kronos is de kleinste houten hangmatstandaard van Amazonas voor hangmatten met een totale lengte variërend van 270 tot 320 cm.</p>

Kronos is de kleinste houten hangmatstandaard van Amazonas. Net als de grotere modellen is hij met de hand gemaakt van Europees sparrenhout. Het hout is weerbestendig gemaakt door middel van dompel impregnatie en en verzinkt beslag.

€ 199,00
Stevige hangmatstandaard gemaakt van Europees sparrenhout.

Het kleine broertje van de hangmatstandaard Olymp. Het hout komt uit duurzaam beheerde Europese bossen. Apollo is weerbestendig gemaakt door het hout te impregneren in een dompelbad en met verzinkt beslag.

€ 269,00

Pagina's