Eerlijke kwaliteitshangmatten sinds 1979!
Uw winkelwagen is leeg.

Ophangen

Met de juiste materialen is het een koud kunstje om uw hangmat en hangstoel snel en veilig op te hangen. Alles wat u hiervoor nodig heeft (touwen, haken en complete montagesets) vindt u hier.

<p>Stevige ophangset om een hangstoel of Joki aan een muur, balk of plafond te monteren.</p>

Dit is een ophangset om een hangstoel of Joki aan een muur, balk of plafond te monteren. Met de slimme haak is de hoogte eenvoudig aan te passen.

€ 19,90
<p>Handige draaihaak voor hangstoelen waar dit nog niet bij in zit. Zo raken de touwen niet in de knoop als er rondgedraaid wordt.</p>

Handige draaihaak voor hangstoelen waar dit nog niet bij in zit. Zo raken de touwen niet in de knoop als er rondgedraaid wordt.

€ 11,50
<p>Extra comfort is eenvoudig te realiseren met de toevoeging van deze veer. Zodra een Hangmat haak stevig is gepositioneerd, bevestig een veer aan de haak en bevestig de hangmat of hangstoel aan de veer. Ontspan in je hangmat en geniet van het extra comfort van de veer.&nbsp;</p>

Extra comfort is eenvoudig te realiseren met de toevoeging van deze veer. Zodra een Hangmat haak stevig is gepositioneerd, bevestig een veer aan de haak en bevestig de hangmat of hangstoel aan de veer. Ontspan in je hangmat en geniet van het extra comfort van de veer. 

€ 15,00
<p>Vivere's plaathaak is ontworpen om een Vivere hangmat gemakkelijk te installeren onder andere aan een plafond, veranda of tuinhuisje die het gewicht van 204kg kan dragen. Bevestig met gebruik van 4 x 4 cm houtschroeven de haak stevig vast in een steunbalk die een draagkracht heeft van tenminste 204kg.</p>

Vivere's plaathaak is ontworpen om een Vivere hangmat gemakkelijk te installeren onder andere aan een plafond, veranda of tuinhuisje die het gewicht van 204kg kan dragen. Bevestig met gebruik van 4 x 4 cm houtschroeven de haak stevig vast in een steunbalk die een draagkracht heeft van tenminste 204kg.

€ 15,00
<p>Deze boom banden zijn een goede aanvulling voor uw Vivere hangmat. Met 3 meter lengte kunnen ze rond elke boom worden bevestigd en helpen om uw hangmat op de perfecte hoogte te houden. Ze zijn gemaakt van zwaar uitgevoerd weerbestendig nylon en zijn voorzien van bevestigingsmateriaal om te helpen hij de bevestiging van elke stijl hangmat.</p>

Deze boom banden zijn een goede aanvulling voor uw Vivere hangmat. Met 3 meter lengte kunnen ze rond elke boom worden bevestigd en helpen om uw hangmat op de perfecte hoogte te houden. Ze zijn gemaakt van zwaar uitgevoerd weerbestendig nylon en zijn voorzien van bevestigingsmateriaal om te helpen hij de bevestiging van elke stijl hangmat.

€ 26,58
<p>Lichte en sterke ophangset voor reishangmatten.</p>

Lichte en sterke ophangset voor reishangmatten. De twee voor-geknoopte touwen en de handige bevestigingspin wegen samen maar 180 gram, maar kunnen ieder wel 150 kg dragen!

€ 15,50
<p>Ophangset om een hangstoel aan een betonnen plafond, balk of boomtak te monteren.</p>

Ophangset om een hangstoel aan een betonnen plafond, balk of boomtak te monteren.

€ 14,90
<p>Dit is een ophangset om een hangmat tussen twee bomen op te hangen.</p>

Dit is een ophangset om een hangmat tussen twee bomen op te hangen.

€ 19,90
<p>Met deze hangmat montageset kan het ophangen van uw hangmat bijna niet mislukken. Uw hangmat hangt binnen een mum van tijd veilig: tussen twee bomen, tussen twee muren, tussen plafond en muur of van plafond naar plafond.</p>

Met deze hangmat montageset kan het ophangen van uw hangmat bijna niet mislukken. Uw hangmat hangt binnen een mum van tijd veilig: tussen twee bomen, tussen twee muren, tussen plafond en muur of van plafond naar plafond.

€ 29,90

Pagina's