Eerlijke kwaliteitshangmatten sinds 1979!
Uw winkelwagen is leeg.

Yayita Baby Hangmat (Ecru)

Babyhangmat 'Yayita' in de kleur ecru is gemaakt van zacht organisch katoen en geeft de kleintjes een geborgen gevoel. Veilig omhuld, zal zelfs de drukste baby gerust gesteld worden door het zachte wiegen. De praktische spreidstok zorgt dat je de breedte eenvoudig aan kunt passen aan een meer open of meer knus en geborgen.

Geïntegreerde veilgheidsbanden zorgen voor extra veiligheid. De organische katoenen stof voelt heerlijk zacht aan en is eenvoudig schoon te maken. Het FSC-gecertificeerde bamboe is van top-kwaliteit en is heel robuust. Dit product is gecertificeerd door het Duitse technische inspectie agentschap (TÜV) en draagt het GS zegel voor 'Geteste Veiligheid'. Geschikt voor babies van 0-12 maanden.

Zachtjes wiegen stimulieerd het evenwichts gevoel, en stimuleerd daarmee de algemene ontwikkeling van het kind. De hangmat 'Yayita' wordt daarom "aanbevolen door de Duitse Federale Vereniging voor de promotie van Houding en Lichamelijke Oefening (BAG)!"

€ 79,90
Verzendkosten: 
Gratis verzending!
Levertijd: 
2 tot 3 werkdagen
Doek breedte: 
60 cm
Totale lengte: 
115 cm
Stok lengte: 
78 cm
Hoogte: 
110 cm
Draagkracht: 
20 kg
Materiaal: 
100% slijtvast en pluis-vrij katoen uit biologische katoenproductie; voldoet aan de EU-verordening 834/2007 EEG (ook kussen vulling)
Hout: Bamboe
Merk: 
La Siesta
Patroon/Serie: 
Yayita
Kleur: 
Wit/Ecru
Geschikt voor baby's: 
Up to 12 months
Eigenschappen: 
Baby Hangmat
Ongebleekt en ongeverft katoen
Katoen uit biologische teelt
Spreidstok gemaakt van bamboe
Gewatteerd ligvlak
GS-getest - TÜV-gecertificeerd Veiligheid
Gecertificeerd hout uit verantwoorde bosbouw
Aanpasbaar van 'gesloten' naar 'open'
Kan in de wasmachine gewassen worden