Eerlijke kwaliteitshangmatten sinds 1979!
Uw winkelwagen is leeg.

Hangstoel Lounger Habana Nougat

Heerlijk ruim en comfortabel, voor een gevoel van gewichteloosheid - de ecru kleurige lounge hangstoel 'Habana' gemaakt van biologisch katoen.
 
Hij is met een zittinglengte van 210 cm extra groot, zodat je niet alleen heel confortabel kunt zitten, maar ook achterover liggen.
 
De stof is gemaakt van zacht biologisch geteeld katoen, voelt superzacht aan maar is ook heel makelijk schoon te maken. De 'Habana' lounger is gecertificeerd door 'GOTS'
The fabric, made from soft biologisch geteeld , is wonderfully soft to the touch and yet easy to clean. The HABANA lounger is certified by GOTS om eerlijk te zijn voor zowel mens als natuur.

Het grote aantal draagkoorden is kenmerkend voor Colombiaanse hangstoelen. Ze zorgen voor een optimale gewichtsverdeling en een geweldig comfort. De versterkte randen maken het materiaal extreem bestand tegen scheuren.

De geïntegreerde veiligheids draaihaak zorgt ervoor dat je veilig rond kunt draaien. De top-kwaliteit bamboe spreidstok is niet alleen mooi om te zien, maar is ook vooral erg robuust en weersbestendig. Het gebruikte hout komt van verantwoordelijk beheerde bossen (FSC ®).

€ 149,90
Verzendkosten: 
Gratis verzending!
Levertijd: 
2 tot 3 werkdagen
Totale hoogte: 
185 cm
Zitting lengte: 
210 cm
Zitting breedte: 
130 cm
Stok lengte: 
140 cm
Benodigde minimum hoogte: 
220 cm
Draagkracht: 
160 kg
Materiaal: 
100% slijtvast en pluis-vrij katoen uit biologische katoenproductie, voldoet aan EU regelgeving EEC 834/2007
Spreidstok: Gecertificeerd bamboe uit verantwoordelijk beheerde bossen
Merk: 
La Siesta
Patroon/Serie: 
Habana
Kleur: 
Wit/Ecru
Weefsel dichtheid: 
370 g/m²
Eigenschappen: 
Hangstoel Lounger
Biologisch katoen (GOTS)
GOTS-gecertificeerd
Spreidstok gemaakt van bamboe
Scheurvaste rand
Geïntegreerde 360° veiligheids draaihaak
Gecertificeerd hout uit verantwoorde bosbouw
Kan in de wasmachine gewassen worden

Reacties

  • door Tinie van Eekelen
  • 05 mei, 2015

Je hebt ons heel gemoedelijk geholpen bij het kopen van een hangmat toen we gisteren bij je waren. Als we niet zoveel ruimte hadden, zou de hangstoel veel te groot zijn geweest, maar in dit hoekje is hij een pronkstuk !!! Ik ben er heel blij mee en ik hoef het je niet te vertellen, maar toch, HIJ LIGT HEERLIJK !! Ik zag thuis dat we onze 2e hangmat in 2009 via internet hadden met je oranje afstandsbediening erbij. Onze eerste konden we ook bij je uitproberen in Bergharen. Daar hadden we ook lang mee gedaan dus we zijn al jaren vaste klant.

Hangmstoel met houten standaard in de woonkamer

Beoordeling: 
9