Eerlijke kwaliteitshangmatten sinds 1979!
Uw winkelwagen is leeg.

Moskito-Traveller THERMO hangmat met muskietennet en ruimte voor ligmat

De ultra-lichte reishangmat Mosquito-Traveller THERMO heeft een muskietennet en ruimte om een ligmat in te doen (mat niet meegeleverd).

De hangmat en het muskietennet zijn beiden geïmpregneerd met Tanatex insektenbescherming. Dit zorgt voor een langdurige bescherming tegen vliegende insekten zoals muskieten, muggen maar ook tegen teken, mieren, mijten en kakkerlakken. Deze zullen niet eens op het de hangmat of het net willen zitten. Toch is het aangetoond volledig veilig te zijn voor mensen. Het is huidvriendelijk, geurloos, hittebestendig en wasbaar (tot 50 keer).

Deze ultra-lichte hangmat is als pakket erg klein en kan aan beide kanten gebruikt worden, met of zonder net. Het is erg robuust en kan belast worden tot 200 kilo! Je stapt er in via een rits aan de zijkant. Het net wordt bij je lichaam vandaan gehouden door het meegeleverde koord en twee gepatenteerde spreiders. Inclusief twee drainagebanden.

De maximale afmetingen van de ligmat zijn ongeveer 240 x 64 cm.  Deze hangmat is gemaakt van 100% extra sterk, ademend scheurvast nylon.

€ 82,50
Levertijd: 
2 tot 3 werkdagen
Doek lengte: 
275 cm
Doek breedte: 
140 cm
Totale lengte: 
295 cm
Draagkracht: 
200 kg
Gewicht: 
0,75 kg
Materiaal: 
Ripstop Nylon
Merk: 
Amazonas
Patroon/Serie: 
Mosito Traveller
Kleur: 
Groen, Zwart
Eigenschappen: 
Ultra licht
Ademend
Extreem duurzaam
Royale afmetingen
Vastgenaaide opbergzak
Muskietennet
Doorlopende riemen
Geïmpregneerd tegen insekten
Staafjes om het muskietennet uit te spreiden
Drainage banden
Ruimte voor thermo-mat (mat niet inclusief)