Eerlijke kwaliteitshangmatten sinds 1979!
Uw winkelwagen is leeg.

Hangmat Nieuws


Hoog Hangmatten vanaf 22 april 2016 op vrijdagmarkt in Arnhem

Met ingang van vrijdag 22 april 2016 staan we weer wekelijks op de markt in Arnhem met een gedeelte van ons hangmatten assortiment. U bent natuurlijk ook welkom voor advies over gebruik, ophanging, geschiedenis en wat er verder over hangmatten te vertellen/vragen is.

De markt is van 09.00 tot ca.13.00 uur. De Hoog Hangmatten standplaats is tussen de Eusebiuskerk en het Stadhuis. Mocht je problemen hebben om de kraam te vinden dan kan je altijd bellen naar: (06) 533 599 52.


Verkoop en advies over hangmatten op Groenmarkt in Nijmegen

Op 1 mei 2016 wordt de jaarlijkse Nijmeegse Groenmarkt gehouden op het Kelfkensbos. Kelfkesbos is het plein voor het Valkhofmuseum in Nijmegen.

De markt is van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur en wij zijn aanwezig met een deel van ons assortiment hangmatten, hangstoelen en hangmatstandaards. Natuurlijk bent u ook welkom voor advies over hangmatten gebruik, ophanging etc.

Er is ruime parkeergelegenheid in 'Parkeergarage Kelfkensbos' direct onder het plein.Hoog Hangmatten weer op de Markt in Arnhem

Met ingang van 3 juli 2015 kunt u ons weer vinden op de markt in Arnhem met een deel van ons assortiment.

De standplaats is tussen het Stadhuis en de Eusebiuskerk. Als u de stand niet kunt vinden kunt u mij bellen op 06-533 599 52.

De markt is van 09.00 uur tot ca. 13.00 uur.
Nieuwe 'Hangstoelen Basis' toegevoegd

Onze website is pas vernieuwd, en dus zijn we nog steeds aan het verbeteren en uitbreiden. 

Hangstoelen komen net als hangmatten in veel verschillende maten. Vandaag zijn er weer een heleboel nieuwe hangstoelen van het formaat 'Basis' toegevoegd in mooie zomers kleuren.

Je vindt ze hier: Hangstoelen BasisVrijdag markt in Arnhem

Met ingang van vrijdag 17 april 2015 ben ik weer aanwezig met vrijwel mijn hele assortiment hangmatten, hangstoelen, babyhangmatten, hangmatstandaards, bevestigingsmaterialen en schapenvachten.
De markt is van 09.00 tot 13.00 uur.
 

Zelf Een Hangmat Standaard Bouwen

Wie zelf een hangmatstandaard wil bouwen, kan eens naar dit filmpje kijken. De maatvoering is Amerikaans, je moet de inches in cm's omreken.

Nog één tip: De suggestie aan het einde van het filmpje om een tweede hangmat aan één kant aan de standaard en de andere kant aan een boom te bevestigen zou IK BESLIST NIET UITPROBEREN!!!!!! 

 

Link: Zelf een hangmat standaard bouwen


Hangmat kopen op de Groenmarkt Nijmegen

Op zondag 6 mei 2012 zijn wij met vrijwel ons hele assortiment hangmatten, hangstoelen, babyhangmatten, hangmatstandaards, schapenvachten en bevestigingsmaterialen aanwezig op de Groenmarkt in Nijmegen. U kunt daar ook bij ons terecht voor (uitgebreid) advies over gebruik en ophanging van hangmatten.


Afstandsbediening voor de hangmat

Het is ruim 30 jaar geleden dat wij, in Mexico, in contact kwamen met hangmatten. 

Wij zijn daarna begonnen met het importeren van hangmatten, aanvankelijk alleen uit Mexico, maar inmiddels ook uit Brazilië, Colombia en Ecuador. Ons assortiment is inmiddels flink uitgebreid en naast hangmatten leveren wij ook allerlei accessoires zoals standaards, hangstoelen, bevestigingsmaterialen, babyhangmatten, schapenvachten, enz..Hoe het hangmatten verkopen begon...

In 2009 is het alweer 30 jaar geleden dat wij, Hannie Luijpen en Bas Hogenkamp, gedreven door onze belangstelling voor andere culturen een bezoek brachten aan Mexico en daar in aanraking kwamen met hangmatten. Al snel drong het besef tot ons door dat er in Nederland meer mensen hierover net zo enthousiast zijn als wij.