Eerlijke kwaliteitshangmatten sinds 1979!
Uw winkelwagen is leeg.

Hangmat Nieuws


Verkoop en advies over hangmatten op Groenmarkt in Nijmegen

Op 1 mei 2016 wordt de jaarlijkse Nijmeegse Groenmarkt gehouden op het Kelfkensbos. Kelfkesbos is het plein voor het Valkhofmuseum in Nijmegen.

De markt is van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur en wij zijn aanwezig met een deel van ons assortiment hangmatten, hangstoelen en hangmatstandaards. Natuurlijk bent u ook welkom voor advies over hangmatten gebruik, ophanging etc.

Er is ruime parkeergelegenheid in 'Parkeergarage Kelfkensbos' direct onder het plein.

Nieuwe 'Hangstoelen Basis' toegevoegd

Onze website is pas vernieuwd, en dus zijn we nog steeds aan het verbeteren en uitbreiden. 

Hangstoelen komen net als hangmatten in veel verschillende maten. Vandaag zijn er weer een heleboel nieuwe hangstoelen van het formaat 'Basis' toegevoegd in mooie zomers kleuren.

Je vindt ze hier: Hangstoelen BasisVrijdag markt in Arnhem

Met ingang van vrijdag 17 april 2015 ben ik weer aanwezig met vrijwel mijn hele assortiment hangmatten, hangstoelen, babyhangmatten, hangmatstandaards, bevestigingsmaterialen en schapenvachten.
De markt is van 09.00 tot 13.00 uur.
 

Zelf Een Hangmat Standaard Bouwen

Wie zelf een hangmatstandaard wil bouwen, kan eens naar dit filmpje kijken. De maatvoering is Amerikaans, je moet de inches in cm's omreken.

Nog één tip: De suggestie aan het einde van het filmpje om een tweede hangmat aan één kant aan de standaard en de andere kant aan een boom te bevestigen zou IK BESLIST NIET UITPROBEREN!!!!!! 

 

Link: Zelf een hangmat standaard bouwen


Hangmat kopen op de Groenmarkt Nijmegen

Op zondag 6 mei 2012 zijn wij met vrijwel ons hele assortiment hangmatten, hangstoelen, babyhangmatten, hangmatstandaards, schapenvachten en bevestigingsmaterialen aanwezig op de Groenmarkt in Nijmegen. U kunt daar ook bij ons terecht voor (uitgebreid) advies over gebruik en ophanging van hangmatten.


Afstandsbediening voor de hangmat

Het is ruim 30 jaar geleden dat wij, in Mexico, in contact kwamen met hangmatten. 

Wij zijn daarna begonnen met het importeren van hangmatten, aanvankelijk alleen uit Mexico, maar inmiddels ook uit Brazilië, Colombia en Ecuador. Ons assortiment is inmiddels flink uitgebreid en naast hangmatten leveren wij ook allerlei accessoires zoals standaards, hangstoelen, bevestigingsmaterialen, babyhangmatten, schapenvachten, enz..Hoe het hangmatten verkopen begon...

In 2009 is het alweer 30 jaar geleden dat wij, Hannie Luijpen en Bas Hogenkamp, gedreven door onze belangstelling voor andere culturen een bezoek brachten aan Mexico en daar in aanraking kwamen met hangmatten. Al snel drong het besef tot ons door dat er in Nederland meer mensen hierover net zo enthousiast zijn als wij.