Eerlijke kwaliteitshangmatten sinds 1979!
Uw winkelwagen is leeg.

Met het grootste assortiment zelf geïmporteerde hangmatten is Hoog Hangmatten sinds 1979 de speciaalzaak voor hangmatten uit Mexico, Brazilie, Colombia en Ecuador om een hangmat te kopen. Daarnaast verkopen we ook de kwaliteitsproducten van La Siesta en Amazonas. Van eenvoudige eenpersoons hangmatten, kinder- en babyhangmatten tot royale familiehangmatten en de populaire hangstoel (hang-mand) voor binnen en buiten. Ook leveren we hangmat en hangstoel standaards en hangmat accessoires. Neem een kijkje in onze webshop.

Klantervaringen

  • door Jos den Hoogen
  • 19 mei, 2015

Gisteren op 15 meter hoogte in een prachtige beuk geslapen met mijn splinter nieuwe hangmat van jullie. Moest wel een beetje mijn draai vinden... Deze foto is van vlak voor zonsopkomst, dan maken de vogels al een mooi concert waar de 5.1 dolby niet tegenop kan. (wel erg vroeg...) maar voor herhaling vatbaar. Wie gaat er mee?

Kamperen in een hangmat op 15 meter hoogte!

Beoordeling: 
9
  • door Tinie van Eekelen
  • 05 mei, 2015

Je hebt ons heel gemoedelijk geholpen bij het kopen van een hangmat toen we gisteren bij je waren. Als we niet zoveel ruimte hadden, zou de hangstoel veel te groot zijn geweest, maar in dit hoekje is hij een pronkstuk !!! Ik ben er heel blij mee en ik hoef het je niet te vertellen, maar toch, HIJ LIGT HEERLIJK !! Ik zag thuis dat we onze 2e hangmat in 2009 via internet hadden met je oranje afstandsbediening erbij. Onze eerste konden we ook bij je uitproberen in Bergharen. Daar hadden we ook lang mee gedaan dus we zijn al jaren vaste klant.

Hangmstoel met houten standaard in de woonkamer

Beoordeling: 
9
  • door Yoeke Nagel
  • 19 mrt, 2015

Ik wil graag een veer voor een Duitse vriendin die zelf al een hangzitter heeft maar in die van mij ontdekte dat zo'n veer het nog fijner maakt. Oeps, was de waardering vergeten. Die is groot, ook voor de snelle levering!

Beoordeling: 
10
  • door Annemarie den Heeten
  • 15 sep, 2014

Fantastische service. Nadat ik de pin van de Arcusstandaard ben verloren en dit heb gemeld wordt deze gratis thuis bezorgd. Super!

Beoordeling: 
10