Eerlijke kwaliteitshangmatten sinds 1979!
Uw winkelwagen is leeg.

Ophangset voor Hangmatten

<p>Deze boom banden zijn een goede aanvulling voor uw Vivere hangmat. Met 3 meter lengte kunnen ze rond elke boom worden bevestigd en helpen om uw hangmat op de perfecte hoogte te houden. Ze zijn gemaakt van zwaar uitgevoerd weerbestendig nylon en zijn voorzien van bevestigingsmateriaal om te helpen hij de bevestiging van elke stijl hangmat.</p>

Deze boom banden zijn een goede aanvulling voor uw Vivere hangmat. Met 3 meter lengte kunnen ze rond elke boom worden bevestigd en helpen om uw hangmat op de perfecte hoogte te houden. Ze zijn gemaakt van zwaar uitgevoerd weerbestendig nylon en zijn voorzien van bevestigingsmateriaal om te helpen hij de bevestiging van elke stijl hangmat.

€ 26,58
<p>Lichte en sterke ophangset voor reishangmatten.</p>

Lichte en sterke ophangset voor reishangmatten. De twee voor-geknoopte touwen en de handige bevestigingspin wegen samen maar 180 gram, maar kunnen ieder wel 150 kg dragen!

€ 15,50
<p>Dit is een ophangset om een hangmat tussen twee bomen op te hangen.</p>

Dit is een ophangset om een hangmat tussen twee bomen op te hangen.

€ 19,90
<p>Met deze hangmat montageset kan het ophangen van uw hangmat bijna niet mislukken. Uw hangmat hangt binnen een mum van tijd veilig: tussen twee bomen, tussen twee muren, tussen plafond en muur of van plafond naar plafond.</p>

Met deze hangmat montageset kan het ophangen van uw hangmat bijna niet mislukken. Uw hangmat hangt binnen een mum van tijd veilig: tussen twee bomen, tussen twee muren, tussen plafond en muur of van plafond naar plafond.

€ 29,90