Eerlijke kwaliteitshangmatten sinds 1979!
Uw winkelwagen is leeg.

Tweepersoons Hangmat

Een overzicht van al onze tweepersoons hangmatten met een doekbreedte variërend van 150 tot 170 cm.

<p>De hangmat is voorzien van gedetailleerde hand gehaakte franjes langs elke kant, waardoor zich iedereen als een koning voelt. Een uitstekende aanvulling in elke achtertuin, hut of op de camping.<br><br>Ophangbevestiging wordt apart verkocht.</p>

De hangmat is voorzien van gedetailleerde hand gehaakte franjes langs elke kant, waardoor zich iedereen als een koning voelt. Een uitstekende aanvulling in elke achtertuin, hut of op de camping.

Ophangbevestiging wordt apart verkocht.

€ 156,00
<div>De weersbestendige tweepersoons hangmat 'Aventura Canyon' in bruin is perfect om weg te drijven onder een blauwe hemel.</div><div> </div><div>De 'Aventura Canyon' is in Colombia gemaakt van weerbestendig, sneldrogend HamacTex®. Het grote aantal draagkoorden zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en een super comfort!</div>
De weersbestendige tweepersoons hangmat 'Aventura Canyon' in bruin is perfect om weg te drijven onder een blauwe hemel.
 
De 'Aventura Canyon' is in Colombia gemaakt van weerbestendig, sneldrogend HamacTex®. Het grote aantal draagkoorden zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en een super comfort!
€ 79,90
Deze prachtige veelkleurige tweepersoons hangmat in rood/oranje/geel tinten is nu al een klassieker door zijn perfecte kwaliteit/prijs verhouding.

Met zijn rode, oranje en gele kleuren is de Barbados Papaya nu al een klassieker!

€ 73,90
Deze prachtige veelkleurige tweepersoons hangmat met is nu al een klassieker door zijn perfecte kwaliteit/prijs verhouding.

Met zijn limonadezoete kleuren is de Barbados Grenadine nu al een klassieker! We wilden een tweepersoons hangmat met een perfecte kwaliteit/prijs verhouding bieden.

€ 73,90

Pagina's